Life update (missedtheflight)
Hjem Mine reiser Om meg

Life update

Jeg har tenkt lenge på at jeg bør og vil skrive et blogginnlegg, men jeg synes det er så vanskelig å få ut ordene jeg har lyst til å skrive. Jeg har masse på hjertet, tro meg, men det er så vanskelig å få alt ned svart på hvitt så denne gangen blir det bare en liten oppdatering om hva som har skjedd i det siste. 
Først og fremst kan jeg starte med de hyggelige tingene som har skjedd i livet mitt siden august.

Sykepleiestudiet er noe jeg trives veldig godt med. Det er mye teoretisk, endel komplisert og vanskelig, men samtidig veldig spennende. Samtidig har vi hatt praktiske timer på øvingsavdelingen annenhver uke, hvor vi lærer nye prosedyrer og får prøvd ut ting på hverandre og dukker, før vi skal ut i praksis på sykehjem. I tillegg har jeg fått meg en utrolig fin gjeng her nede med gode venner. Vi har det veldig gøy sammen og koser oss masse.

 

                             

Jeg flyttet først inn i et kollektiv med 4 andre, dette skal jeg ærlig indrømme at ikke gikk helt etter planen. Det var rett og slett en person jeg virkelig ikke kom overens med. Vi hadde helt ulike verdier og jeg ble behandlet på en måte jeg ikke synes er akseptabelt. Derfor bestemte jeg meg rett og slett for å flytte inn med en jeg har blitt kjent med her nede, faktisk den første jeg ble kjent med i klassen. Vi bor nå i en veldig fin leilighet bare oss to og trives veldig godt med det.

 
 

Dere som kanskje har fulgt litt med på bloggen min husker kanskje at jeg var hos en astrolog da jeg var i Nepal tidligere i år. Der fikk jeg beskjed om at august 2016 - august 2017 skulle bli et hardt og vanskelig år. Tiden gikk og det har egentlig gått overaskende greit synes jeg. Selvfølgelig møter vi alle på noen utfordringer her i livet, men ting har egentlig gått rimelig greit syens jeg. Helt til for en måned siden, hvor jeg fikk beskjed - på dagen et år etter operasjonen i skulderen min - om at skaden i skulderen var revet opp igjen. Det var ikke den beskjeden jeg forventet, selv om jeg hadde gått med endel smerter en god stund. Det vil altså si at det mest sannsynlig blir en ny operasjon på meg på nyåret, noe som passer meg svært dårlig, midt i utdanningen og praksis. Jeg holder meg positiv å tenker at dette må ordne seg på et eller annet vis. Skal på Rikshospitalet den 3. januar på en sjekk, også får vi se hva som skjer etter det. 

Men ikke tro det stopper her, neida, for denne uken møtte jeg veggen med et brak. Det startet med en ganske kraftig hodepine dagen før bursdagen min, og på bursdagen min var smertene nesten uutholdelige. Jeg beit tenna sammen og fikk noen migrenetabletter og feiriet 22 års dagen min med gode venner og det ble en helt fantastisk dag.

 


 

Etter dette gikk det bare nedover og hodepinen ble bare verre, i tillegg til lammelser i øyet. Det endte til slutt med en innleggelse på Kristiansand sykehus mandag denne uken. Det ble tatt mengder med blodprøver, MR, CT, spinalpunksjon og alle andre mulige tester det er mulig å utsette denne lille kroppen for. Men de fant ingenting. Etter et par dager og prat med overlegen fant de ut at det kan være noe som heter P M. Dette er en veldig kraftig hodepine som kan vare veldig lenge. Jeg fikk noen piller (som forsåvidt ikke er prøvd ut i Norge enda), som skal virke på akkurat denne type hodepine. 
Denne håpløse galskapen slutter jo selvfølelig ikke her, for den dagen jeg ble skrevet ut av sykehuset fikk jeg en betennelse i nakken som er noe av det vondeste jeg har vært med på. Nå sitter jeg her 6 dager før en veldig stor eksamen, har ikke fått lest på over en uke og orker forsatt ikke å lese noe (dette er første dagen jeg er på PCen på veldig lenge). Jeg har vært vedlig flink å lese hver eneste dag i 2 mnd nå, men er forsatt ikke så forbedt som jeg ønsker å være, og er helt tom for energi. Smerte tømmer kroppen helt for energi. Derfor har jeg tatt valget om å utsette eksamen og reiser hjem til Bærum i morgen. Dette har vært en vanskelig beslutning for jeg har lest til denne eksamenen hver dag i 2 måneder, men samtidig vet jeg at jeg ikke er i stand til å ta den akuratt nå.

                                        

Dette ble en fryktelig langt innlegg, men det er mye som skjer på 4 måneder på et nytt sted og med nytt studie. Jeg er ikke så god på å oppdatere her med mindre jeg er ute å reiser, som jeg forresten gleder meg til å fortelle dere mer om, for det er en ny reise under planlegging. Følg gjerne med på instragram: Hanneklingenberg hvor jeg pleier å være flink å poste bilder. 

                                         

                                           Ha en fantastisk god jul alle sammen og et herlig nytt år. Så skrives vi om ikke alt for lenge! • 10.12.2016 kl.17:12
  Såå fine bilder! :)
  10.12.2016 kl.22:44
  Victoria Larsen: tusen takk! :)
  21.02.2017 kl.09:06
  Oj oj oj. Du har jammen ikje hatt det lett. Håpe virkelig du e mye bedre nå <3 Og som Victoria sa; veldig fine bilder.

  // ÅH, tusen takk Hanne, så hyggelig :)
  05.03.2017 kl.22:19
  Milla: tuuusen takk! <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta