12.03.2017 (missedtheflight)
Hjem Mine reiser Om meg

1

12.03.2017

For en helg dette har vært! Denne helgen har blitt tilbrakt med masse fine mennesker.
Først og fremst må jeg bare si at jeg er helt overveldet over hva som har skjedd med bloggen. Etter at bloggen min ble delt av Marthe Borge har lesertallet skutt til værs og jeg ble helt satt ut da jeg tilfeldigvis sjekket lesertallet og det var over 600. Tusen takk for alle som har tittet innom. Selvom jeg ikke har skrevet på en stund, synes jeg det er utrolig morsomt og setter stor pris på det. 

Jeg startet helgen med endel lesing til eksamen og en liten shoppingrunde for å handle inn litt ting og tang som trengs for å feire bursdagen til Anita neste helg. Siden jeg nå har shoppestopp og har hatt det i snart 1 mnd så var det på tide på bruke penger på litt ufornuftige ting. Jeg kjøpte derfor noen dekorasjonskort til å pynte litt på rommet mitt siden det er litt trist på veggene der nå. Skal få vist dere når jeg har fått det opp. Ble et par sokker som matcher skoene mine også. 


På lørdag tok jeg turen til Grimstad for å møte igjen roomien min fra folkehøgskolen som jeg har savnet så fælt. Stine studerer grafisk design og har blant annet lagd 2 bilder jeg har i stua. Og nå tegnet hun et kort til søsteren sin, den var så søt at jeg må vise dere. Fikk også møtt hele familien hennes, pratet masse og endte kvelden i Kristiansand på vors og byen. Det var utrolig hyggelig og veldig god stemning. 

       Processed with VSCO with a5 preset
Dagen i går startet med å ta bilder for Marthe. Været ødela litt for oss idag og vi fikk ikke helt den kvaliteten på bildene som vi ønsker. Derfor prøver vi på nytt igjen på onsdag. 

Resten av uken skal brukes effetivt til å lese til eksamen som er om et par uker og forbrede alt før operasjonen. Resten av vennene min er jo i praksis nå så får mye tid for meg selv og mye tid til å lese. Har absolutt mer enn nok å gjøre så det er bare å jobbe på for å i det hele tatt klare å fullføre dette året. 

            Processed with VSCO with a4 preset
 Ikke ofte jeg legger ut selfies, men dette beskriver dagen idag veldig bra 

Spør gjerne om det er noe dere lurer på og følg med på instagram: Hanneklingenberg for litt hyppigere oppdateringer. Skal virkelig prøve å bli flinkere til å skrive oftere, men det blir enda hyggeligere om dere gidder å legge igjen en liten kommentar. 

Lag deg selv en fantastisk uke!  • Stine
  28.04.2017 kl.00:22
  Nommin! Så hyggelig! Dette så jeg ikke før nå! Takk fine deg!!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta