En liten pause fra hverdagslivet (missedtheflight)
Hjem Mine reiser Om meg

En liten pause fra hverdagslivet

Det var endelig på tide med en ordentlig ferie. Etter studiene begynte igjen har ukene gått så fort. Det har vært forelesning og lesing om hverandre og dagene har bare sust forbi uten at jeg har rukket å få med meg noe som helst. Med andre ord, det var på tide å stoppe tiden litt og nyte livet. 

                  

Jeg, Anita og Henriette tok turen til Øyerfjellet, til min 112 år gamle hytte uten innlagt strøm og vann. Og for å toppe det hele er det nesten ikke dekning der heller, så jeg fikk rømt helt fra omverdenen. En pause fra hverdagsstresset og ut å nyte naturen. Vi har vært på lange turer, spilt masse spill og bare tatt livet helt med ro. Vi lot pensumbøkene ligge igjen hjemme med god samvittighet. 
 

På torsdag da vi kom opp på hytta fikk vi storfint middagsbesøk av en studieveninne fra da jeg studerte i Lillehammer (Martine) og hennes kjæreste (Ole Joachim). Det var så utrolig koselig å sitte og prate i mange timer om alt og ingenting. 
 


 

Fredag tok vi turen ut til skogs og fjellet og gikk en god tur til et vann et stykke unna hytta. Vi fikk tent bål, spist pølser og pinnebrød. Det var egentlig bare flaks at vi fikk tent det bålet, for vi fant ut at vi hadde klart å ta med oss 4 fyrstikker og det blåste endel.
 

Lørdagen tok vi turen til Lillehammer og gikk de lange 936 trappetrinnene opp Lysgårdsbakken for å nyte den nydelige utsikten over den fine byen jeg har blitt så glad i. Det ble også en kaffe på den lokale kaféen, men det tok ikke lang tid før vi kjente på at det var på tide å komme seg vekk fra sivilisasjonen igjen. 
 

I går måtte vi dessverre vende snutene sørover til Kristiansand og studier igjen. Det tok oss hele 10 timer å komme oss tilbake. Men det var så verdt det, for det har vært fire helt fantastiske dager både for kropp og sinn. Tenk dere å kunne våkne opp til denne utsikten hver eneste dag, det hadde vært noe det. 
 

Håper alle har nytt ferien (for oss heldige som fikk den muligheten). Ellers ønsker jeg alle en helt fantastisk dag videre. 
Ta med dere en tur ut og nyt de herlig fargene og lyset som er ute nå.

Vi skrives snart igjen!  • 09.10.2017 kl.19:28
  så flotte bilder☺
  09.10.2017 kl.23:42
  julietalivstil: tusen takk! :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta